Városlista
2024. május 5, vasárnap - Györgyi

Blog | Pocaklakók, bébibogyók, zsivány kis gyerkőcök :D

2012. Július 11. 20:26, szerda

Beköszöntő

Beköszöntő

Köszöntelek a blogomban :D Örülök, hogy idetaláltál!

Beköszöntő

Horváthné Bőczy Anikó vagyok, 27 éves, 2 kisfiú édesanyja, és egy csodás férj felesége :D


A múltamat nem igen részletezném, mert eléggé hosszúra nyúlna akkor a beköszöntőm. Röviden csak annyit, hogy a veszprémi konziban végeztem, mint fuvolista, diplomámat pedig Esztergomban szereztem, mint szociálpedagógus. Jelenleg emberi erőforrás szakon vagyok a veszprémi egyetemen, így gyes alatt. Emiatt sokan bolondnak néznek, de persze akadnak szurkolók is :D
A főiskola elvégzését követően nyáron volt az esküvőnk (2008 augusztusában), majd 2010. májusában megszületett Máténk, valamint idén, 2012. márciusában pedig Ábel baba.
Úgy érzem kellőképpen család és gyerek centrikus személy vagyok. Minden féle jóban szeretek benne lenni, szeretek az embereknek segíteni, és ha kell, akkor a dolgoknak részletesen utána járni, ezzel megkönnyítve a döntéseket, melyeket hoz az élet.


Annó sokszor kerültem olyan szituációba, mikor nem tudtam pontosan, hogy jól csinálom azt, amit csinálok? Biztosan az a legjobb megoldás és lehetőség, amit választottam, választottunk? Jó anya és feleség vagyok? Egyáltalán nekem elég mindez, hogy „csak” anya legyek évekig? Vagy bűntudatom kéne, hogy legyen, mert továbbra is szeretnék NŐ maradni, egy különálló felnőtt személyiség, aki nem csak anya, hanem feleség is? Bizonyos helyzetekben úgy éreztem, hogy csak én vagyok egyedül ezekkel a problémákkal, és el se tudtam képzelni, hogy másoknál is ez előfordulhat.


Ebben a blogban szeretném ezeket a tapasztalatokat, érzelmeket, észrevételeket, kutatásokat megosztani Veletek, hátha Nektek is megkönnyítené a minden napjaitokat. Természetesen nem azért írom majd amit írok, mert az a szent és mindennek úgy kell lennie, ahogy én azt elképzelem, hanem legfőképpen azért, hogy esetleg én is és Ti is jobban vehessétek az akadályokat.
Igyekszem mindig olyan témát választani, amiről úgy gondolom, hogy Titeket is érdekelhet, és megpróbálok a lehető legkörültekintőbben utána nézni, érdeklődni a dolgoknak.

Véleményed van? Szólj hozzá!

További bejegyzések a blogban

2012. Október 21. 15:28, vasárnap | Pocaklakók, bébibogyók, zsivány kis gyerkőcök :D

Készen állsz a gyerekvállalásra?

Biztosan készen állsz a nagy dologra? Egészen biztos? :D

2012. Október 09. 11:35, kedd | Pocaklakók, bébibogyók, zsivány kis gyerkőcök :D

Egészséges születés joga

Terhesség alatti káros szenvedélyek veszélye a babánkra nézve

2012. Augusztus 22. 20:23, szerda | Pocaklakók, bébibogyók, zsivány kis gyerkőcök :D

Apás szülés legyen, vagy sem?

Avagy ki legyen ott velünk?