Városlista
2024. május 17, péntek - Paszkál

Hírek

2012. Július 04. 13:00, szerda | Belföld
Forrás: utcazene.hu, saját forrás

Utcazene - kezdődik!

Utcazene - kezdődik!

Szórakoznál? Táncolnál? Pörögnél? Buliznál? Pihennél? Flesselnél? Söröznél? Csajoznál? Pasiznál? Mindezt ingyen? UTCAZENE VESZPRÉM! Grátisz adja az élményeket Neked!

Július 4-én kezdetét veszi a népszerű Utcazene Fesztivál. A négy napon át tartó rendezvényen több száz koncert és program vár mindenkit. A legjobb az egészben, hogy ingyen van. Sőt mondunk jobbat: ha kis szerencséd van, akkor akár teli erszénnyel térhetsz haza.

Idén is eldöntheted, hogy ki a legjobb utcazenész. ’Hallasd a hangod: szavazz a kedvencedre!’ mottóval indul verseny, ahol akár 500.000 Ft-ot is nyerhetnek a szerencsésebbek. A délutáni programban fellépő utcazenészek közül a szakmai zsűri és a közönség megválasztja az általa legjobbnak vélt fellépőket. Ha mindkét szavazat rád esik, a pénzed is duplázódik!

A programok már délután 3 órától elindulnak, este pedig olyan előadókra tombolhatnak a lelkes rajongók, mint a Pál Utcai Fiúk vagy a Magna Cum Laude. A teljesség igénye nélkül a fesztivál ideje alatt színpadra áll a Hősök, a 30Y, Kiscsillag, Punnany Massif, Hollywoodoo, Intimtorna Illegál. A zárónapon, pedig fellép többek között az Irie Maffia, Kowalsky meg a Vega és Péterfy Bori a Love Banddel.

A rendezvény facebook oldalára a szervezők tegnap este a következőt írták ki:

„. . . szóval :-) Igen, minden ingyenes ! DE !!!!!!!!!!!! Az OTP nagyszínpad küzdőterének befogadóképessége, ettől még korlátozott, így kéretik megérteni, hogy némely produkciónál kikerülhet a megtelt tábla !!!!!

Lesz ülőhely 1000 darab, meg lesz álló is úgy 1500, de sajnos nem áll módunkban foglalni, ezért érdemes időben érkezni annak, aki ülni szeretne, - amit amúgy érdemes - !

A naponkénti két koncert között, egy órás átszerelési szünet van, így lesz rá mód, hogy akik csak a második produkcióra kíváncsiak, azok is megtalálják a helyüket . . .”

Tehát legyetek résen, érjetek időben oda, igyatok sok sört és érezzétek jól Magatokat!

Címkék: utcazene, veszprém

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 17. 10:04, péntek | Belföld

Orbán Viktor: olyan választás előtt állunk, amely eldönti a háború és béke kérdését

Olyan választás előtt állunk, amely eldönti a háború és béke kérdését, az amerikai választással együtt - mondta Orbán Viktor miniszterelnök a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában pénteken.

2024. Május 16. 16:13, csütörtök | Belföld

Kecskeméten folytatta vidéki kampánykörútját Orbán Viktor

2024. Május 16. 16:12, csütörtök | Belföld

Változékonnyá válik az időjárás a pünkösdi hosszú hétvégén

2024. Május 16. 16:11, csütörtök | Belföld

Fiktív motorkerékpár-eladások hátterét göngyölítette fel a NAV