Városlista
2024. május 15, szerda - Zsófia

Hírek

2013. Március 15. 01:49, péntek | Helyi
Forrás: mt

Több mint hatszáz embert helyeztek el melegedőkben Veszprém megyében

Több mint hatszáz embert helyeztek el melegedőkben Veszprém megyében

Több mint hatszáz olyan ember elhelyezéséről gondoskodott a Veszprém Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság, aki a mostoha időjárási viszonyok miatt nem tudott hazatérni.

Több mint hatszáz olyan ember elhelyezéséről gondoskodott a Veszprém Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság, aki a mostoha időjárási viszonyok miatt nem tudott hazatérni - tájékoztatta az igazgatóság szóvivője péntek hajnalban az MTI-t.

Révész András azt írta: a bajbajutottakat Dudaron, Tótvázsonyban, Hajmáskéren, Barnagon, Balatonkenesén, Veszprémben, Devecserben, Kolontáron, Ajkán, Kapolcson, Taliándörögdön, Sümegen, Pápán, Vaszaron, Takácsiban, Litéren, Királyszentistvánon, Csetényben és Várpalotán helyezik el, a létszámok folyamatosan változnak a mentésektől függően.

Az elakadt személyautók, autóbuszok mentésén folyamatosan dolgoznak a tűzoltók, de a viharos erejű szél továbbra is megnehezíti a munkájukat.

A megye legkritikusabb pontján, a Hajmáskér-Öskű körzetében lévő torlódást sikerült felszámolni - ott mintegy ötven jármű vesztegelt -, mindenkit Veszprémbe vittek, melegedőkben vagy rokonoknál helyezték el őket - tette hozzá a szóvivő.A rendőrség péntek hajnalban azt közölte a honlapján, hogy a Veszprémből, a Veszprém megyéből kivezető utakat, valamint a 8-as főutat Devecsertől Vas megye felé lezárták.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 15. 18:21, szerda | Külföld

Merénylet: Életveszélyes állapotban szállították kórházba a megsebesített szlovák kormányfőt

Életveszélyes állapotban, helikopterrel szállították a besztercebányai kórházba Robert Fico szlovák miniszterelnököt, akit szerdán Nyitrabányán (Handlova) a kormány kihelyezett ülése után lőttek meg

2024. Május 15. 14:08, szerda | Belföld

Május 16-tól elérhetők a 30 év feletti álláskeresőket segítő támogatások

Május 16-tól elérhetők a 30 év feletti álláskeresők és inaktívak elhelyezkedését célzó támogatások, az uniós társfinanszírozással megvalósuló program teljes kerete több mint 150 milliárd forint -

2024. Május 15. 09:45, szerda | PR

K&H: a karbonlábnyom csökkentése üzletileg is megéri

a legfrissebb CDP-jelentés szerint csak minden ötödik európai cég aktív a zöld átállás terén