Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2012. November 28. 19:29, szerda | PR
Forrás: saját forrás

Tervezd meg velünk életed legszebb napját!

Tervezd meg velünk életed legszebb napját!

Világszerte nagy hagyománya van az Esküvő Kiállításoknak, miért ne lehetne ez így Tapolcán is?

„A pillanatok, amelyeket valaha átéltünk, azokkal, akiket valaha ismertünk. Ezek összege vagyunk mi mindannyian, ezekből áll majd össze a történetünk. Ez lesz az emlékeink slágerlistája, amelyet újra és újra és újra lejátszunk magunkban.” – Fogadom című film

Az esküvő is csak egy pillanat, de életünk azon pillanata, melynek tökéletesnek kell lennie. Ahhoz, hogy tökéletes legyen tilos rágörcsölni a szervezésére. Gondolj bele, hogy milyen káosz lenne abból, ha ti varrnátok a ruhát, főznétek a násznépnek, díszítenétek a helyszínt, netalántán még a boldogító igen után beállnátok egyet zenélni, hogy a vendégsereg jól érezze magát. Ugye elképzelhetetlen? Egy-két dolgot meg lehet valósítani, a többire pedig… most azt várnátok, hogy úgy fejezzük be, hogy ott a Master Card? :-) Nem, nem kell hozzá az, nem kell, hogy milliomos legyél, ahhoz hogy gyönyörű esküvőd legyen. Gyere el Kiállításunkra, ismerd meg szolgáltatóinkat, zsebeld be a kedvezményeket, és a nagyszerű nyereményeket és csak várd a nagy napot, mindenféle idegeskedés nélkül.

Légy a férj, vagy akár a feleség szerepében, ha már rajtad az eljegyzésű gyűrű, biztosan szeretnéd, hogy csodás legyen az a nap, amikor örök hűséget fogadsz párodnak, akiből abban a PILLANATBAN a társad lesz. Legyen tökéletes, legyen miről mesélnetek a gyermekeiteknek, majd aztán az unokáitoknak.

Ha nálunk választasz a regékben nem összekoszolt terítőről, hamis zenéről, vagy szakadt ruháról kell mesélned nekik, a nagy napról készült felvétel se lesz szemcsés, hiszen a környék kiváló szolgáltatóinak munkád élvezheted, akikkel biztos, hogy meg leszel elégedve.

Gyere el 2012. december 8-án Tapolcára a Varjú Fogadó és Rendezvényházba, nyerj értékes nyereményeket, érdeklődj, nézelődj, kóstolj, ízlelj és élvezd az egész nap zajló változatos programjainkat. Menyasszonyi-, menyecske- és koszorúslányruha bemutató, virágkötészet, zöldségszobrászat, táncbemutató és hogy a vizuális élményen kívül, egy kis muzikálist is adjunk, a legszebb szerelmes dalokat is meghallgathatod.

Bármi gondod, kérdésed van, ha messziről jössz, és nincs hol megszállnod, hívj nyugodtan minket!

Tárt karokkal várunk!

Széllné Éva – esküvőszervező
DeLuxe-Dekor
+36 30 547 31 35

Helyszín: Tapolca, Arany János utca 14. – Varjú Fogadó és Rendezvényház

Fogadom, segítek, hogy szeress élni, hogy mindig gyöngéd leszek hozzád, és lesz elegendő türelmem. Hogy beszélek, amikor azt kell és hallgatok veled, amikor nem. Hogy nem, nem bánom, ha nem szereted a ribizlit. Hogy a szíved melegében élek és az lesz az otthonod.

Fogadom, hogy őrülten szeretlek, akármilyen leszel is. Most és mindörökké. Sosem felejtem el, hogy ez egy életre szóló szerelem. A lelkem legmélyén tudni fogom, hogy jöhet bármi, ami elválaszt minket, mindig visszatalálunk egymáshoz."

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 22. 19:37, hétfő | PR

Indul a Nemzeti Faültetés Napja: Legyen Magyarország Európa legzöldebb országa!

2024. április 22-én, a Föld napján indítja útjára a 10 millió Fa országos közössége a Nemzeti Faültetés Napját

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Március 06. 10:17, szerda | PR

K&H: a látvány mindent visz

az iskolások zöme értékelné, ha szakembertől hallana a pénzügyekről

2024. Március 06. 07:26, szerda | PR

Új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt. – Itt a Napi Mázli

Tíz évvel az Eurojackpot hazai megjelenése és közel húsz esztendővel a legutóbbi magyar fejlesztésű lottó bevezetése után új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt.