Városlista
2024. május 5, vasárnap - Györgyi

Hírek

2013. Október 02. 15:08, szerda | Helyi
Forrás: Tapolcai Rendőrkapitányság/Nagy Judit

Tehergépkocsiról lehulló kövek rongáltak meg személyautókat

Tehergépkocsiról lehulló kövek rongáltak meg személyautókat

Nem rögzítette rakományát az a 60 éves gyenesdiási férfi, aki ellen foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást a Tapolcai Rendőrkapitányság.

A nyomozás adatai szerint B. Szilveszter 2013. május 14-én délelőtt 10 óra magasságában Nyirád és Ódörögd közötti útszakaszon úgy közlekedett tehergépkocsijával, hogy a rakterében szállított árut nem az előírásoknak megfelelően rögzítette. Az egyik jobbra ívelő kanyarban a jármű rakománya megmozdult és a platóról mosott kavicsok estek le az úttestre, melyek egyben megrongálták a szemből érkező személyautókat. A kiérkező rendőrök a lefolytatott adatgyűjtés eredményeként a tehergépkocsi vezetőjének kilétét megállapították.
A 60 éves gyenesdiási férfi gyanúsított kihallgatásakor elismerte, hogy valóban nem ponyvázta le rakományát, azonban ő nem észlelte, hogy onnan kavicsok potyognak le.

A Tapolcai Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya a férfi ellen foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folyatott nyomozást 2013. szeptember 18-án befejezte és az ügy iratait bíróság elé állítási javaslattal küldte meg a Veszprémi Járási Ügyészségnek.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 05. 06:00, vasárnap | Életmód

Tevecsikó született a Szegedi Vadasparkban

Tevecsikó született a Szegedi Vadasparkban, a néhány napos állat felcseperedését a látogatók is figyelemmel kísérhetik a kifutóban - közölte az intézmény közösségi oldalán szombaton.

2024. Május 05. 06:00, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai és nyereményei

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 18. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki: