Városlista
2024. május 19, vasárnap - Ivó, Milán

Hírek

2013. Július 31. 18:23, szerda | Helyi
Forrás: Tapolcai Rendőrkapitányság/Nagy Judit

Táskát lopott a Művészetek Völgye fesztiválon

Táskát lopott a Művészetek Völgye fesztiválon

Csupán néhány másodpercre fordított hátat a 27 éves mezőkomáromi nő asztaltársaságának, bottal üthette táskája nyomát.

Lopás vétsége miatt indított eljárást a Tapolcai Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya az ellen a 18 éves monostorapáti fiatal ellen, aki 2013. július 28-án 17 óra és 18 óra közötti időben eltulajdonította Kapolcson a "Művészetek Völgye" fesztiválon szórakozó egyik vendég táskáját.

A sértett élettársával ült a kocsma kerthelyiségében, amikor két fiatal helyet foglalt mellettük és beszélgetni kezdtek. A 18 éves V. Tamás kihasználva, hogy a tulajdonos nem figyel az asztalra helyezett táskájára, hirtelen felállt és a kézzel fonott retiküllel együtt sietve távozott. A táskát, röviddel ezután a közeli mobil mellékhelyiségben találták meg, azonban a pénztárcából ekkor már hiányzott a készpénz. A nő egyéb tárgyait, illetve a személyi okmányait az elkövető nem vitte magával.

A sértett által adott személyleírás alapján a tettest a helyi körzeti megbízott rendőrök Molnár Tibor r. főtörzszászlós és Sztrik Gábor r. főtörzsőrmester beazonosították, majd kis idő elteltével a Malom hídnál elfogták és a Tapolcai Rendőrkapitányságra előállították. V. Tamást a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki, ellene az eljáró szerv – szabadlábon hagyása mellett – folytatja a nyomozást.

Felhívjuk a fesztiválozók figyelmét, hogy fokozottan ügyeljenek értékeikre, tulajdontárgyaikat tartsák szem előtt, azokat ne hagyják őrizetlenül!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 18. 16:00, szombat | Belföld

Baleset-tűz

Meghalt egy ember egy dombóvári háztűzben

2024. Május 18. 11:00, szombat | Sport

RÖVIDHÍR!

3x3-as olimpiai selejtező - Győzött a férfi válogatott, szombaton dől el a továbbjutás

2024. Május 18. 11:00, szombat | Életmód

Kormány-egészség

Hornung Ágnes: ismét támogatásra pályázhatnak az 1-es típusú diabétesszel foglalkozó civil szervezetek

2024. Május 18. 09:24, szombat | Külföld

Voks 24 - Volt, amikor egy EP-mandátumhoz 116 ezer szavazat is elég volt

Az eddigi legmagasabb európai parlamenti (EP-) választási részvételnél, 2019-ben, csaknem 174 ezer szavazatra volt szükség ahhoz, hogy egy európai parlamenti (EP-) lista átlépje Magyarországon az 5 százalékos küszöböt