Városlista
2024. május 5, vasárnap - Györgyi

Hírek

2013. Október 02. 21:20, szerda | Helyi
Forrás: saját forrás

„Tapolcáról a csapat után”

„Tapolcáról a csapat után”

Nagy szurkolója vagy Magyarország legsikeresebb kézilabda egyesületének és szeretnél minél több meccsükre eljutni? A tapolcaiak most összefognak, hogy a nagy csapatot minél több helyre, minél egyszerűbben elkísérhessék!

Minden jel arra mutat, hogy az elkövetkezendő MKB-MVM Veszprém KC mérkőzésekre már Tapolcáról is rendszeresen fognak szervezett szurkolói buszok indulni.

Akit érdekel a lehetőség városunkból vagy a környékről, "kedvelje" a kezdeményezés facebook oldalát, ahol mindig naprakész infókhoz juthat a túrákkal kapcsolatban.

Ha tudtok bármilyen hasonló ötletről, ami Tapolcán működik, vagy működhetne, ha egy kicsit promótálva lenne, írjatok nekünk az info@infotapolca.hu e-mail címre!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 05. 06:00, vasárnap | Életmód

Tevecsikó született a Szegedi Vadasparkban

Tevecsikó született a Szegedi Vadasparkban, a néhány napos állat felcseperedését a látogatók is figyelemmel kísérhetik a kifutóban - közölte az intézmény közösségi oldalán szombaton.

2024. Május 05. 06:00, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai és nyereményei

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 18. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki: