Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2013. Augusztus 08. 20:33, csütörtök | Helyi
Forrás: Tapolcai Rendőrkapitányság/Nagy Judit

Szirénázó mentőautó vitte a kislányt kórházba

Szirénázó mentőautó vitte a kislányt kórházba

Vádemelési javaslat

A Tapolcai Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya közúti baleset okozása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást M. Csaba 38 éves győrszemerei lakos ellen. A férfi 2013. január 20-án késő délután közlekedett személyautóval Zalahaláp településén, amikor az egyik kanyarban megcsúszott a havas, jeges úton. M. Csaba ekkor elvesztette uralmát a jármű felett és áttért a másik forgalmi sávba, ahol nekiütközött a szemből érkező gépkocsinak. A győrszemerei férfi 7 éves kislánya a balesetben megsérült. M. Csaba ellen folytatott nyomozást az eljáró szerv a napokban befejezte, a nyomozati iratokat vádemelési javaslattal továbbította a Tapolcai Járási Ügyészség részére.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 05. 06:00, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai és nyereményei

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 18. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki:

2024. Május 05. 06:00, vasárnap | Életmód

Tevecsikó született a Szegedi Vadasparkban

Tevecsikó született a Szegedi Vadasparkban, a néhány napos állat felcseperedését a látogatók is figyelemmel kísérhetik a kifutóban - közölte az intézmény közösségi oldalán szombaton.