Városlista
2024. május 18, szombat - Erik, Alexandra

Hírek

2011. November 17. 09:36, csütörtök | Helyi
Forrás: Nagy Judit

Rendőrségi hírek

Rendőrségi hírek

Tehergépkocsijával ütközött neki egy segédmotor-kerékpárosnak
A motoros súlyos sérüléseket szenvedett

A mentők veszprémi ügyeletese november 2-án, a déli órákban értesítette a Tapolcai Rendőrkapitányságot, hogy két közeli település közötti útszakaszon súlyos sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset történt.
Egy hódmezővásárhelyi férfi Peugeot típusú tehergépkocsijával Zánka irányából tartott Káptalantóti felé, mikor haladása során egy jobbra ívelő kanyarban a nedves úton megcsúszott. Ennek következtében átsodródott a szemközti forgalmi sávba, ahol nekiütközött egy segédmotor-kerékpárral közlekedő badacsonytördemici férfinek. A baleset során a 39 éves motoros súlyos sérüléseket szenvedett.
Az ütközés következtében a gépkocsiban 200.000 Ft-os, a segédmotor-kerékpárban pedig 100.000 Ft-os anyagi kár keletkezett.
A nem az útviszonyoknak megfelelően vezető férfi ellen közúti baleset gondatlan okozásának vétsége miatt eljárás indult.

Előzés után útját állta egy fa
Nem vette észre a szemből érkező autót

Könnyű sérülésekkel úszta meg a balesetet annak a személygépkocsinak a vezetője és két utasa, amely egy hirtelen irányváltoztatás következtében csapódott a fának.
Egy tapolcai férfi november 10-én délután Uzsa belterületén közlekedett Daewoo típusú gépkocsijával, mikor az előtte haladó jármű egyszer csak előzésbe kezdett.
A forgalmi műveletet megkezdő autó vezetője azonban későn vette észre, hogy szemből nagy sebességgel érkezik egy másik autó, ezért az előzést befejezve visszatért a menetirány szerinti jobb oldali forgalmi sávba, ám egy hirtelen kormánymozdulat következtében megcsúszott és egy fának ütközött.
A gépkocsiban tartózkodó 3 személy könnyű sérüléseket szenvedett



Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 18. 11:00, szombat | Sport

RÖVIDHÍR!

3x3-as olimpiai selejtező - Győzött a férfi válogatott, szombaton dől el a továbbjutás

2024. Május 18. 11:00, szombat | Életmód

Kormány-egészség

Hornung Ágnes: ismét támogatásra pályázhatnak az 1-es típusú diabétesszel foglalkozó civil szervezetek

2024. Május 18. 09:24, szombat | Külföld

Voks 24 - Volt, amikor egy EP-mandátumhoz 116 ezer szavazat is elég volt

Az eddigi legmagasabb európai parlamenti (EP-) választási részvételnél, 2019-ben, csaknem 174 ezer szavazatra volt szükség ahhoz, hogy egy európai parlamenti (EP-) lista átlépje Magyarországon az 5 százalékos küszöböt

2024. Május 18. 05:03, szombat | Külföld

Hetekig eltarthat a helyreállítás a Houstont sújtó vihar után, tovább kutatnak áldozatok után is

Hetekig is eltarthat az áramszolgáltatás helyreállítása a hurrikánerejű viharok sújtotta Houston egyes részein, és változatlanul zajlik a károk felmérése, valamint a kutatás további áldozatok után - közölték a texasi nagyváros ható