Városlista
2024. május 5, vasárnap - Györgyi

Hírek

2011. Október 10. 14:24, hétfő | Helyi
Forrás: Csipszer Péter

Megkezdték a bajnokságukat a Tapolcai kosaras fiúk

Megkezdték a bajnokságukat a Tapolcai kosaras fiúk

Gáz Centrum Tapolca VSE - VESC megyei férfi kosárlabda mérkőzés

Az újraszerveződő tapolcai férfi kosárlabda csapat első hivatalos megmérettetésére október 9-én vasárnap került sor. Ellenfelük a Veszprémi Egyetemi Sport Club, a megyei bajnokságon tavaly a második helyen végzett.

A mérkőzést a hazai csapat kezdte jobban, az eredményjelző a harmadik percben 7:0 állást mutatott a javunkra. Az első negyed végére sikerült megfordítani az állást a veszprémi csapatnak. A félidőben csökkentettük a hátrányt kilenc pontra, térfélcsere után 30:39 volt az állás a VESC javára. A harmadik negyedben sorozatos szabálytalanságoknak köszönhetően a büntetővonalnál gyakorolhattak a veszprémiek.
A mérkőzés végeredménye: Gáz Centrum Tapolca VSE - VESC 53:78.

A legeredményesebb tapolcaiak:
Csipszer Péter (15)
Kovács Kristóf (15)
Kovács Máté (12)


Összesítve elmondhatjuk, hogy a veszprémiek összeszokottabban, összeszedettebben játszottak, de a tapolcai csapatnak nincs oka szégyenkezni.

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 05. 06:00, vasárnap | Életmód

Tevecsikó született a Szegedi Vadasparkban

Tevecsikó született a Szegedi Vadasparkban, a néhány napos állat felcseperedését a látogatók is figyelemmel kísérhetik a kifutóban - közölte az intézmény közösségi oldalán szombaton.

2024. Május 05. 06:00, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai és nyereményei

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 18. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki: