Városlista
2024. május 4, szombat - Mónika

Hírek

2011. Augusztus 19. 15:00, péntek | Helyi
Forrás: Tapolcai Rendőrkapitányság

Leütötte egy faág a motorról

Leütötte egy faág a motorról

Nem emlékszik a baleset részleteire

A Balatonra hirtelen lecsapó vihar nem kímélte sem a vízben sem a közutakon tartózkodókat a hétvégén. Egy állampolgári bejelentést követően jelentek meg a rendőrök augusztus 19-én délután a 71-es számú főúton, mivel egy, az erős szélben letörött faág eltalált egy motorost.
A Pest megyéből a „magyar tengerre” látogató férfi motorkerékpárjával éppen Keszthely felől Szigliget irányába tartott, mikor elérte a heves zivatar és az orkánerejű szél, ami a fákat szinte földig hajtotta. Az erős széllökések következtében az úttest mellett található nyárfákról csak úgy röpködtek a letört faágak, melyek közül az egyik eltalálta a 39 éves férfit.
A balesetet követően leesett a motorról és menetiránya szerinti jobb oldali füves területre csúszott, motorja pedig szintén a jobb oldalon található kerékpárútra sodródott. A rendőrök kiérkezésekor a férfi az árokparton ült, elmondása szerint viszont úgy beütötte a fejét, hogy nem emlékszik a történtekre.
A baleset során szerzett horzsolásos sérülések miatt a mentők kórházba szállították, sebeinek ellátása után viszont már haza is mehetett.


Címkék: faág, motoros baleset

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 06:00, szombat | Belföld

Szijjártó Péter szerint az elmúlt években a magyar külpolitika mindig a jó válaszokat találta meg

Az elmúlt évek súlyos kihívásai során a magyar külpolitika mindig a jó válaszokat találta meg, eközben Brüsszel kudarcot vallott a válságokra történő reagálás során

2024. Május 04. 06:00, szombat | Belföld

A Fidesz és a KDNP összes vezető politikusa az országot járja majd a következő hetekben

Megkezdjük a valaha volt legnagyobb, legerősebb európai parlamenti kampány második szakaszát, a Fidesz és a KDNP összes vezető politikusa az országot járja majd a következő hetekben

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Május 03. 17:39, péntek | Életmód

Kulka Jánost választották a nemzet színészének

Kulka János Kossuth- és Jászai Mari-díjas érdemes és kiváló művészt, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagját választották a nemzet színészének - közölte honlapján a Nemzeti Színház pénteken.