Városlista
2024. május 19, vasárnap - Ivó, Milán

Hírek

2011. Augusztus 06. 07:00, szombat | Helyi
Forrás: Tapolcai Rendőrkapitányság

Lebukott a letakart rendszámtáblával közlekedő BMW vezetője

Lebukott a letakart rendszámtáblával közlekedő BMW vezetője

Az autóban még egy gumibotot és egy kést is találtak a rendőrök

Nem véletlenül akarta elkerülni a rendőri igazoltatást az a 21 éves budapesti fiatalember, aki augusztus 6-án reggel BMW típusú személygépkocsijával a 71-es számú főútvonalon Badacsony irányába közlekedett.
A Tapolcai Rendőrkapitányság motoros szolgálatát ellátó járőre éppen Révfülöp belterületén haladt, mikor a vasútállomást elhagyva egyszer csak arra lett figyelmes, hogy a vele szemben közlekedő BMW típusú személygépkocsi rendszámtáblájának első betűjele le van ragasztva egy papírral. Amint ezt kollégánk észlelte, rögtön megfordult, ám mielőtt igazoltatás alá vonhatta volna a jármű vezetőjét, a fiatalember megállt a legközelebbi kereszteződésben, kiszállt autójából és a rendszámtábláról eltávolította a felragasztott papírdarabot.
A férfi mindvégig tagadta, hogy a rendszámtábla egy része le lett volna takarva, de annak szemrevételezésekor jól látszódtak a ragasztó-maradványok.
A rendőri intézkedés alkalmával aztán a gépkocsi átvizsgálására is sor került, melynek során az autó hátsó ülésén egy gumibot, az autó középső részén a könyöklőnek kialakított tárolóban pedig egy több mint 8 cm hosszú vágó, illetve szúró élű kés került feltalálásra, továbbá a rendszámtábla eltakarására szolgáló papírdarab is előkerült.
Az ügyben még tart a nyomozás, a 21 éves fiatalember ellen egyedi azonosítójel meghamisításának bűntette miatt eljárás indult.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 18. 16:00, szombat | Belföld

Baleset-tűz

Meghalt egy ember egy dombóvári háztűzben

2024. Május 18. 11:00, szombat | Sport

RÖVIDHÍR!

3x3-as olimpiai selejtező - Győzött a férfi válogatott, szombaton dől el a továbbjutás

2024. Május 18. 11:00, szombat | Életmód

Kormány-egészség

Hornung Ágnes: ismét támogatásra pályázhatnak az 1-es típusú diabétesszel foglalkozó civil szervezetek

2024. Május 18. 09:24, szombat | Külföld

Voks 24 - Volt, amikor egy EP-mandátumhoz 116 ezer szavazat is elég volt

Az eddigi legmagasabb európai parlamenti (EP-) választási részvételnél, 2019-ben, csaknem 174 ezer szavazatra volt szükség ahhoz, hogy egy európai parlamenti (EP-) lista átlépje Magyarországon az 5 százalékos küszöböt