Városlista
2024. május 19, vasárnap - Ivó, Milán

Hírek

2011. December 26. 20:52, hétfő | Helyi
Forrás: badacsonyiprogramok.hu

Idősek karácsonya 2011.

Idősek karácsonya 2011.

Idén immár 15. alkalommal került megrendezésre az Egry József Művelődési Házban az Idősek karácsonya, mely a Tatay Sándor Közös Fenntartású Általános Iskola 7-8. osztályos tanulóinak előadásában keringővel kezdődött.Csanádi Csanád Badacsonytomaj Város alpolgármesterének ünnepi köszöntője után ismét megható pillanatok következtek. Városunk legidősebb lakójának és házaspárjainak megajándékozására került sor. Gadácsi Józsefné 101. életévével a legidősebb városlakó. Marika néni idén sajnos nem tudott jelen lenni az ünnepségen.

A képviselő-testület jelenlévő tagjai a két legidősebb házaspárt, Vastag Károlyt és feleségét Balogh Irént, valamint Pintér Károlyt és feleségét Csala Irént is köszöntötték.Az ünnepi pillanatok után a Nők a Balatonért Egyesület helyi csoportjának kórusa szívhez szóló karácsonyi dalokat énekelt. A léleksimogató ének után az óvodások Betlehemes játékkal kedveskedtek a jelenlévőknek, majd az iskola műsora következett.

A karácsonyi gálaműsor zárásaként az Ezüst Kükapu Táncegyüttes fergeteges előadását tekinthették meg a résztvevők.

Az előtérben szerény szeretetvendégség várta városunk időseit, melyről a város önkormányzata, a civil szervezetek, a Badacsonyi borászok Céh Egyesületen belüli tagjai, a Varga Pincészet, Csanádi Csanád alpolgármester és a Kutatóintézet gondoskodott.Idén is nagy sikert aratott a Monostorapáti Kórus, akik a szerény vacsora alatt ismert és közkedvelt operettekből énekeltek részleteket.

Az est meglepetése Postás Józsi színpadra lépése volt, aki az amúgy is remek hangulatot csak fokozta fergeteges műsorával.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 18. 16:00, szombat | Belföld

Baleset-tűz

Meghalt egy ember egy dombóvári háztűzben

2024. Május 18. 11:00, szombat | Sport

RÖVIDHÍR!

3x3-as olimpiai selejtező - Győzött a férfi válogatott, szombaton dől el a továbbjutás

2024. Május 18. 11:00, szombat | Életmód

Kormány-egészség

Hornung Ágnes: ismét támogatásra pályázhatnak az 1-es típusú diabétesszel foglalkozó civil szervezetek

2024. Május 18. 09:24, szombat | Külföld

Voks 24 - Volt, amikor egy EP-mandátumhoz 116 ezer szavazat is elég volt

Az eddigi legmagasabb európai parlamenti (EP-) választási részvételnél, 2019-ben, csaknem 174 ezer szavazatra volt szükség ahhoz, hogy egy európai parlamenti (EP-) lista átlépje Magyarországon az 5 százalékos küszöböt