Városlista
2024. június 6, csütörtök - Norbert

Hírek

2020. November 18. 06:56, szerda | Belföld
Forrás: mti - illusztráció: pixabay

Halálra gázolt egy embert a vonat Zalalövőnél

Halálra gázolt egy embert a vonat Zalalövőnél

Halálra gázolt egy embert a vonat kedd este Zalalövőnél, a 86-os út felüljárója közelében.

A helyszínelés ideje alatt vonatpótló buszok közlekednek Bajánsenye és Zalaegerszeg között - tudatta a Mávinform a honlapján.

Az Országos Katasztrófavédelmi Igazgatóság tájékoztatása szerint a mozdony egy embert és több kecskét gázolt el. A műszaki mentést a körmendi hivatásos és a zalalövői önkéntes tűzoltók végzik.

Takács Tivadar, a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-nek elmondta, hogy a nyílt pályán történt baleset körülményeit a rendőrség közigazgatási hatósági eljárás keretében vizsgálja.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 06. 09:23, csütörtök | Belföld

KSH: áprilisban 3,2 százalékkal nőtt a kiskereskedelmi forgalom az előző év azonos időszakához viszonyítva

2024. áprilisban a kiskereskedelem forgalmának volumene a nyers adat szerint 3,7, naptárhatástól megtisztítva 3,2 százalékkal nőtt az előző év azonos időszakihoz képest - jelentette csütörtökön a Központi Statisztikai Hivatal (KSH).

2024. Június 05. 14:15, szerda | Belföld

Szijjártó Péter: Magyarország részesedést vásárol a világ egyik legnagyobb földgázmezőjében

Történelmi jelentőségű megegyezés született arról Magyarország és Azerbajdzsán között, hogy hazánk részesedést vásárol a világ egyik legnagyobb földgázmezőjében, s ezáltal az ország ellátásbiztonsága új dimenzióba léphet

2024. Június 05. 09:29, szerda | Belföld

A Volánbusz-jegyek már a MÁV-appból is megvásárolhatók

A Volánbusz járataira szóló menetjegyek - a busztársaság saját jegyértékesítési hálózatán kívül - már nemcsak a MÁV-Start pénztáraiban és jegykiadó automatáiban, hanem - 5 százalékos kedvezménnyel