Városlista
2024. május 7, kedd - Gizella

Hírek

2013. Augusztus 14. 07:11, szerda | Helyi
Forrás: Tapolcai Rendőrkapitányság/Nagy Judit

Gázolaj-tolvajok a pácban

Gázolaj-tolvajok a pácban

Nem akartak kihajtani a körforgalomból azok a gázolaj-tolvajok, akiket augusztus 3-án a reggeli órákban „vettek üldözőbe” a tapolcai rendőrök.

A Tapolcai Rendőrkapitányság ügyeletére nem sokkal reggel 5 óra előtt érkezett a bejelentés, hogy Badacsonytomajon gázolaj-tolvajokat zavartak meg és egy fehér színű tehergépkocsival menekülnek a helyszínről.

Ezt követően a járőrök elindultak a felkutatásukra, majd Tapolca külterületén lettek figyelmesek a fehér színű járműre. A feltételezett elkövetők behajtottak a körforgalomba, s miután meglátták a rendőrautókat, több kört is mentek, mire kimerészkedtek és el akartak indulni Veszprém irányába. Ekkor intették le őket a rendőrök, majd igazoltatták a tehergépkocsiban tartózkodó két férfit, akinek keze és ruházata csupa gázolaj volt. Előállították őket a Tapolcai Rendőrkapitányságra, majd gyanúsítottként történő kihallgatásuk során beismerték tettüket. Több tízezer forint értékben tulajdonítottak el gázolajat, ellenük szabálysértési értékre elkövetett lopás vétsége miatt eljárás indult.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 06. 12:45, hétfő | Életmód

A Tavaszi nagytakarítás kampányban 1500 köbméter szeméttől tisztult meg a természet

Negyedik alkalommal rendezték meg idén a Tavaszi nagytakarítás - Takarítsuk ki együtt a természetet! kampányt

2024. Május 06. 12:44, hétfő | Belföld

Nagy Márton szerint Magyarország képes meghatározó szereplővé válni az űripar területén

Magyarországot gazdasági ökoszisztémája, infrastruktúrája és szellemi tőkéje egyaránt alkalmassá teszi arra, hogy meghatározó szereplővé váljon az űripar területén

2024. Május 06. 12:42, hétfő | Külföld

Nem hadászati nukleáris fegyverek bevetését imitáló hadgyakorlatot rendelt el az orosz elnök

Utasította az orosz fegyveres erők vezérkarát Vlagyimir Putyin orosz elnök, hogy készüljön fel egy olyan hadgyakorlatra, amelyen nem hadászati nukleáris fegyverek használatát fogják gyakorolni