Városlista
2024. június 1, szombat - Tünde

Hírek

2011. November 04. 17:02, péntek | Helyi
Forrás: VMRFK

Eltűnt a ködben

Eltűnt a ködben

2011. november 2-án 20 óra 20 perckor Lesenceistvánd polgármestere tett bejelentést a Tapolcai Rendőrkapitányságra, melynek lényege szerint a község egyik 79 éves lakója este a szőlőhelyből jövet a sűrű ködben eltűnt, és azóta sem találják. A kapitányság négy rendőre, továbbá négy önkéntes tűzoltó indult az eltűnt személy felkutatására. A keresésbe időközben a Veszprémi Rendőrkapitányság kutyavezetője is bekapcsolódott. A rossz látási viszonyok ellenére 23 óra 05 perckor 84. számú főút homokbányai leágazójánál megtalálták az idős férfit, aki egészségkárosodás nélkül vészelte át a szabadban töltött órákat.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.

2024. Június 01. 08:29, szombat | Belföld

Meteorológia: pénteken Délnyugat-Dunántúlon, szombaton az észak-keleti országrészben lehetnek hevesebb zivatarok

Pénteken Délnyugat-Dunántúlon, szombaton az ország északkeleti felében kell hevesebb zivatarok kialakulására számítani - derül ki a HungaroMet Zrt. figyelmeztető előrejelzéséből.

2024. Június 01. 08:27, szombat | Életmód

A világ legjobb irodaépületének választották a Mol Campust egy nemzetközi versenyen

A világ legjobb irodaépületének választották a Mol Campust az idei FIABCI World Prix d\'Excellence nemzetközi ingatlanfejlesztési nívódíjpályázaton - közölte a Mol pénteken az MTI-vel.

2024. Június 01. 08:25, szombat | Belföld

Nagy István: jelentős az érdeklődés a termelői piacok létrehozására indított pályázat iránt

Jelentős az érdeklődés a vidéki termelői piacok létrehozására indított pályázati program iránt, a megítélt támogatás megközelíti a 13 milliárd forintot