Városlista
2024. május 11, szombat - Ferenc

Hírek

2022. Május 04. 06:00, szerda | Belföld
Forrás: infovárosok/police.hu

Ellopott egy buszt, majd balesetet szenvedett vele

Ellopott egy buszt, majd balesetet szenvedett vele

Az árokban ért véget a halmajugrai férfi lopott buszos kalandja.

A Gyöngyösi Rendőrkapitányság nyomozást indított ismeretlen elkövető ellen, mivel bejelentés érkezett hétfőn hajnali 2 órakor, hogy egy vécsi parkolóban leállított autóbuszt elloptak.

Kiderült, hogy egy férfi kifeszítette a jármű ajtaját, majd a benne lévő indítókulccsal beindította azt és elhajtott egy földúton Gyöngyös irányába, azonban Halmajugra külterületén elakadt. Ekkor a műszerfalból kiszakította a magnót és a digitális utasnyilvántartó egységet, majd elment a helyszínről. A gyöngyösi rendőrök két órán belül elfogták a bűncselekmény gyanúsítottját - aki halmajugrai otthonában az ágy alatt próbált meg elbújni a felelősségre vonás alól - és előállították a városi rendőrkapitányságra – közölte a rendőrség.



A 26 éves férfit lopás bűntett elkövetésének gyanúja miatt hallgatták ki a nyomozók, mely közben felmerült a gyanú, hogy egy másik, Vécsen leparkolt autóbusz ajtaját is kifeszítette a napokban és annak indítókulcsát magával vitte.

A gyanúsítottat őrizetbe vették és kezdeményezték letartóztatásának indítványozását.

Címkék: busz, tolvaj

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 11. 07:00, szombat | Belföld

Magyar-kínai együttműködés a vasúti járműgyártás területén

Együttműködési megállapodást írt alá az Acemil Zrt. a világ egyik legnagyobb mozdony- és motorvonat-gyártójával, a kínai CRRC Zhuzhou Locomotive Co. Ltd.-vel - tájékoztatta a magyar társaság pénteken az MTI-t.

2024. Május 11. 06:58, szombat | Belföld

Átadták a felújított Igmándi Erődöt Komáromban

Komárom talán soha nem fejlődött akkora léptekkel, mint napjainkban, ezt példázza a frissen felújított Igmándi Erőd átadása is, amiben fontos szerepe volt a kölcsönös tiszteletre alapuló magyar-szlovák együttműködésnek is

2024. Május 10. 12:09, péntek | Belföld

KSH: 3,7 százalékkal nőttek átlagosan a fogyasztói árak áprilisban, az egy évvel korábbi adatokhoz képest

Idén áprilisban a fogyasztói árak átlagosan 3,7 százalékkal haladták meg az egy évvel korábbiakat - jelentette pénteken a Központi Statisztikai Hivatal (KSH).

2024. Május 10. 12:06, péntek | Belföld

A KSH szerint olcsóbbak lettek az üzemanyagok itthon, a szomszédos országok áranál

Az EU Weekly Oil Bulletin legfrissebb adatai alapján Magyarországon a 95-ös oktánszámú motorbenzin átlagára 626, míg a régiós országokban 616 forint volt.