Városlista
2024. május 4, szombat - Mónika

Hírek

2013. Szeptember 12. 19:00, csütörtök | Helyi
Forrás: Tapolcai Rendőrkapitányság/Nagy Judit

Az ebéd mellé egy táskát is magával vitt

Az ebéd mellé egy táskát is magával vitt

Vádemelési javaslattal zárult annak az 58 éves tapolcai férfinak az ügye, aki még tavaly nyáron tulajdonította el az egyik helyi szociális intézmény dolgozójának táskáját.

Vádemelési javaslattal zárult annak az 58 éves tapolcai férfinak az ügye, aki még tavaly nyáron tulajdonította el az egyik helyi szociális intézmény dolgozójának táskáját a benne található mobiltelefonnal és készpénzzel együtt.

A sértett 2012. július 12-én tett feljelentést a rendőrségen, mivel alapellátási intézményük ebédkiosztó helyiségéből valaki elvitte a táskáját. A rendőrség adatgyűjtése és a tanúk meghallgatása során alapos gyanú merült fel arra vonatkozóan, hogy a bűncselekményt M. János tapolcai lakos követte el.
A szociális intézmény dolgozói elmondták, hogy felszólításuk ellenére a férfi többször is besétált az épületbe, s aznap is megjelent náluk, az ebéd kiosztó helyiség hátsó részéből kellett kiküldeniük.

Az 58 éves feltételezett elkövető meghallgatása során aztán beismerte tettét, majd jogtalan behatolással szabálysértési értékre elkövetett lopás vétsége miatt eljárás indult ellene, s Hatóságunk 2013. szeptember 2-án az ügyben keletkezett iratokat vádemelési javaslattal küldte meg a Tapolcai Járási Ügyészségnek.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 08:35, szombat | Sport

Férfi divízió I/A-vb - Hosszabbításban győzelem az olaszok ellen, szombaton dől el a feljutás

A magyar férfi jégkorong-válogatott hosszabbítás után 3-2-re legyőzte a házigazda olasz csapatot pénteken a bolzanói divízió I/A-világbajnokság negyedik fordulójában.

2024. Május 04. 06:00, szombat | Belföld

A Fidesz és a KDNP összes vezető politikusa az országot járja majd a következő hetekben

Megkezdjük a valaha volt legnagyobb, legerősebb európai parlamenti kampány második szakaszát, a Fidesz és a KDNP összes vezető politikusa az országot járja majd a következő hetekben

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.