Városlista
2024. május 5, vasárnap - Györgyi

Hírek

2011. Október 05. 11:00, szerda | Helyi
Forrás: Bertók Katalin

A katolikus iskola a veszprémi Köztársaság Kupán

A katolikus iskola a veszprémi Köztársaság Kupán

Szeptember 26-án a Veszprém Megyei Önkormányzat által rendezett megyei atlétikai versenyen iskolánkból 16 fő mutatta meg tudását. A gyerekek távolugrásban, magasugrásban, 60m, 100m, 2000m- es futásban, illetve 4x100m-es váltófutásban képviselték iskolájukat. A több száz induló diák közül a hatodik osztályosokból álló fiú váltófutók (Bogdán Bálint, Bicsérdi Bálint, Pál Krisztián Marcell, Ludvig Tamás) harmadik, a hetedik osztályosok fiúk váltófutói (Buzás Miklós, Kónya Roland, Németh Ádám, Fekete Balázs) és a lány váltófutók (Bán Ramóna, Hoffmann Ágnes, Horváth Csenge, Ménes Maja) hetedik helyezést értek el. Az ötödikes fiú váltófutók (Németh Ádám, Sötét Áron, Zsikla Péter, Varga Bence) a nyolcadik helyezéssel térhettek haza.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 05. 06:00, vasárnap | Életmód

Tevecsikó született a Szegedi Vadasparkban

Tevecsikó született a Szegedi Vadasparkban, a néhány napos állat felcseperedését a látogatók is figyelemmel kísérhetik a kifutóban - közölte az intézmény közösségi oldalán szombaton.

2024. Május 05. 06:00, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai és nyereményei

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 18. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki: