Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Blog | ZeneFaló- Zene mindenen túl.

2012. Július 20. 18:50, péntek

És, HÉTVÉGE! :)

És, HÉTVÉGE! :)

Kikapcsolódást keresel hétvégére? Rengeteg program közül választhatsz! Íme néhány tipp! :)

Sziasztok!


Hogy érzitek magatokat, így a hétvége közeledtével? Fáradtak vagytok, csak arra vágytok, hogy egész hétvégén otthon üljetek és nézzétek a TV-t? Nem, azt nem hinném!


Mindenki vágyik egy kis kikapcsolódásra! Mindenkinek kell egy kicsit lazulnia! Nem szeretnél messzire utazni, de mégis el akarsz menni otthonról?


Egy kicsit borozgatni a haverokkal, barátokkal, barátnőkkel, munkatársakkal? A Badacsonyi Borhetek egy tökéletes alkalom erre! A rendezvény július 14-én kezdődött, és 29-én ér véget, tehát van még időtök ellátogatni! Rengetek koncert vár benneteket, jobbnál jobb hangú előadókkal, íme, néhány fellépő: Csézy, Unique együttes, Bereczki Zoltán és Szinetár Dóra és még sokan mások!


Szeretitek a népdalokat? Modern zenei formában való feldolgozásuk a 2006-ban alakult HOLDVIOLA zenekarnak köszönhető! Letisztult dalaikat az teszi érdekessé, hogy bár nélkülöznek mindenféle autentikus zenei megoldást, a népdalok mégis megőrzik természetes hangulatukat. Ha, elragadott, benneteket a zenekar stílusa, akkor csak hajrá, ma Szigligeten koncerteznek! Ott lesztek?


DE ha még ez sem lenne elég, akkor meginvitállak titeket a Hősök mai koncertjére, aminek helye természetesen, a „leghosszabb nyári fesztivált” meghirdető, újranyílt Zöld Pardon! Ma 10 órakor ott koncerteznek a srácok! Szerintem megéri felutazni a „Nagy városba” ezért! :)


Remélem, ezek után senki nem tölti otthon a hétvégét és senki nem gondol a munkájára!


Jó szórakozást nektek bárhogy is döntötök! Szép hétvégét nektek! :)

Üdv, Betti

Véleményed van? Szólj hozzá!

További bejegyzések a blogban

2012. Augusztus 26. 19:58, vasárnap | ZeneFaló- Zene mindenen túl.

Szerintem fantasztikus ez a szám! :)

2012. Augusztus 22. 18:54, szerda | ZeneFaló- Zene mindenen túl.

Élvezzétek! *-*

"Élvezd, hogy látsz, szagolsz, érzel, kelsz, fekszel, Hogy a szeretted rád mosolyog ezerszer, Élvezd az illatot, ez a szabadság, Tárd ki a szárnyad, repülj el rab madár."

2012. Augusztus 14. 12:42, kedd | ZeneFaló- Zene mindenen túl.

Új Heaven Street Seven klip!

Mit szóltok hozzá? Tetszik? :D