Városlista
2024. május 5, vasárnap - Györgyi

Blog | ZeneFaló- Zene mindenen túl.

2012. Július 11. 17:40, szerda

Ha Zamárdi, akkor HEINEKEN BALATON SOUND!

Ha Zamárdi, akkor HEINEKEN BALATON SOUND!

Te is várod már, hogy elkezdődjön az év legnagyobb fesztiválja? Akkor már nem kell sokat várnod, hiszen MA megnyitotta kapuit a Heineken Balaton Sound!

Na, hát akkor szevasztok!
Ha azt mondom Balaton, Zamárdi, zene, buli és haverok senki nem gondolkozik el, hogy miről beszél ez itt nekünk, mert mindenki tudja, hogy Magyarország legnagyobb szabadtéri elektronikus zenei fesztiváljáról beszélek, a HEINEKEN BALATON SOUNDRÓL.
Had halljam, ki várja már?
Már nem kell sokat várnotok, hiszen a mai nappal megkezdődik ez a fergeteges buli. Ebben az évben ünnepli 6. fenn állását a fesztivál. Ma többek között, akik esetleg nem tudnák, fellép a Neo zenekar, akik a Kontroll című film filmzenéjével váltak híressé, az Antal Nimród című számukkal. A Nagyszínpadon sokak kedvence Ákos, aki egy nagyszabású koncerttel kápráztatja el azokat, akik ellátogatnak a 0. napra. Az esti órákban lépnek fel a külföldi előadók, mint például Afrojack, Karmatronic, aki számos külföldön ismert zenésznek csinált már remixeket.
Nem is rabolnám az időtöket, készülődjetek, még a helyszínen is tudtok jegyet váltani!
Jó szórakozást, mert tudjátok Fesztiválélményből Sosem Elég!
Írjatok, milyen élménnyel gazdagodtatok a Sound alatt, és persze gyertek vissza később, hogy még több infót megtudjatok, erről a fergeteges fesztiválról! :)

Véleményed van? Szólj hozzá!

További bejegyzések a blogban

2012. Augusztus 26. 19:58, vasárnap | ZeneFaló- Zene mindenen túl.

Szerintem fantasztikus ez a szám! :)

2012. Augusztus 22. 18:54, szerda | ZeneFaló- Zene mindenen túl.

Élvezzétek! *-*

"Élvezd, hogy látsz, szagolsz, érzel, kelsz, fekszel, Hogy a szeretted rád mosolyog ezerszer, Élvezd az illatot, ez a szabadság, Tárd ki a szárnyad, repülj el rab madár."

2012. Augusztus 14. 12:42, kedd | ZeneFaló- Zene mindenen túl.

Új Heaven Street Seven klip!

Mit szóltok hozzá? Tetszik? :D