Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Blog | ZeneFaló- Zene mindenen túl.

2012. Augusztus 09. 17:38, csütörtök

Az elmaradt SZIGET fellépők! :)

Az elmaradt SZIGET fellépők! :)

Néhány fellépő a sok közül! :)

Tehát a magyar fellépők között szerepel : Beatrice, Quimby, Ákos, Brains, Kiscsillag, 30Y, Subscribe, Alvin és a Mókusok, Heaven Street Seven, Vad Fruttik, Punnany Massif, Magashegyi Underground, Ladánybene 27, Péterfi Bori & Loveband, Óriás, Zagar, Supernem,Compact Disco, Carbonfools, Irrie Maffia, Budapest Bár, Magna Cum Laude, Ganxsta Zoli és a Kartel, Kerekes Band, hajnalban pedig több DJ szettjét hallgathatjátok meg.

A külföldi zenekarok néhánya: The Killers, Snoop Dogg, The Stone Roses, Korn , Placebo , SUM 41 , LMFAO , Dubioza Kolektiv, Amsterdam Klezmer Band, Che Sudaka, Los De Abajo, Ministry, Karmatronic, Axwell, Crookers, Orchestre National de Barbés, Friendly Fires, Wild Beasts, Rizzle Kicks, Tiga, Molotov, The Ting Tings, John B, Rotfront.

És ez még csak egy része az összes fellépőnek. Látogassatok el az hivatalos oldalra! Remélem mindenki tud csemegézni, és a következő napra ti is ellátogattok a SZIGET fesztiválra.

Jó szórakozást!

Címkék: sziget2012

Véleményed van? Szólj hozzá!

További bejegyzések a blogban

2012. Augusztus 26. 19:58, vasárnap | ZeneFaló- Zene mindenen túl.

Szerintem fantasztikus ez a szám! :)

2012. Augusztus 22. 18:54, szerda | ZeneFaló- Zene mindenen túl.

Élvezzétek! *-*

"Élvezd, hogy látsz, szagolsz, érzel, kelsz, fekszel, Hogy a szeretted rád mosolyog ezerszer, Élvezd az illatot, ez a szabadság, Tárd ki a szárnyad, repülj el rab madár."

2012. Augusztus 14. 12:42, kedd | ZeneFaló- Zene mindenen túl.

Új Heaven Street Seven klip!

Mit szóltok hozzá? Tetszik? :D